Tures Godis

Så fungerar det

SÅ HÄR GÅR DET TILL

http://ture%20godis%20webshop

1 KOM IGÅNG MED ER FÖRSÄLJNING

Utse en kontaktperson (över 18 år) som admin över ert säljkonto. Admin/kontaktpersonen registrerar er säljperiod och lägger till antal säljare till egna personliga konton och webbshopar. Ta del av all väsentlig information på vår hemsida inför er försäljning, samt våra tips och tricks för en lyckad försäljning.

Sätt ett slutdatum då allas beställningar ska vara registrerade. Vi rekommenderar runt fyra veckor för en säljperiod.

2 TA UPP BESTÄLLNINGAR

När första steget i registreringen är gjord, kan varje individuell säljare ladda ner en beställningslista för att köra igång direkt. När den fulla registreringen är utförd blir varje säljare tilldelad en personlig webbshop där personen i fråga registrerar alla beställningar i ett beställningsformulär.

Sätt upp en försäljningsplan. Besök era grannar, släktingar och bekanta. Dela länkar på sociala medier. Skicka även med en säljbroschyr till föräldrarnas arbetsplatser (och andra företag) för att enkelt samla ytterligare beställningar.

3 LEVERERA & BEHÅLL VINSTEN DIREKT

Fyll i all väsentlig information för alla kunder. En order läggs och kommer att ligga synlig för kontaktpersonen för att enkelt kunna följa försäljningen. Alla säljare kommer via sitt konto kunna ta del av bästsäljaren och gruppens totala provision.

När försäljningsperioden är avslutad samlas alla produkter och skickas som en gemensam order till kontaktpersonen. Denne kan sedan enkelt fördelar alla produkter till respektive säljare som sedan delar ut och tar betalt vid leverans, alternativt faktura (gäller endast för företag).

Fakturering vid leverans

När er säljperiod är slut skickar vi ut er sammanlagda beställning till angiven leveransadress. Därefter får ni en faktura där vi specificerat anger vad ni har sålt. Er förtjänst är bortdragen från totalsumman och har ni företag som kunder noteras provisionen från dessa separat.

Vi fakturerar företagen enligt de uppgifter som ni har noterat så att de smidigt får in kostnaden till sin bokföring. Betalningsvillkoret vi har är 20 dagar från fakturadatumet.

Kom igång med er försäljning

Säsongsförsäljningar

Kom igång redan idag

Börja ta beställningar direkt
– registrera beställningarna i er personliga webbshop i efterhand.

Ladda ner en beställningslista och våra säljtips för att manuellt börja ta beställningar. Registreringen tar vanligtvis 1-2 dagar, sedan är det upp till kontaktpersonen att ange alla säljare för digitala registrering av era beställningar.